Kulcsra kész rendszereink

[ t r a f f i c ] sport
Sporteszközök értékesítése, kölcsönzése és szervizelése. Ezt a rendszert a bicikli és sí boltok mellett minden sporteszközök értékesítésével és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás azonnal elkezdheti használni. Új és használt termékek értékesítése, kölcsönzés és szervizelés egy integrált ügyviteli rendszerben!
[ t r a f f i c ] abc
Az igényes élelmiszerboltok ügyviteli rendszere. Kifejezetten élelmiszer boltoknak készített változata a [ t r a f f i c ] rendszernek. Ez a változat már teljes mértékben testre van szabva erre a tevékenységre, így azonnal használatba lehet venni. Mindemellett a [ t r a f f i c ] rendszerben rejlő összes lehetőség rendelkezésre áll, pl. több telephely összekapcsolása, több raktár elkülönült kezelése, törzsvásárlói rendszer üzemeltetése, vagy a program egyedi testreszabása.
[ t r a f f i c ] zsalu
Saját tulajdonú és bérelt építőipari anyagok készletkezelése. Noha egyértelmű, hogy minden építőipari vállalkozásnak tudnia kell, hogy nagy értékű eszközei éppen hol vannak, és egy-egy építkezésen mennyi ideig voltak használatban, a gyakorlat azt mutatja, hogy ezt gyakran rendkívül nehéz nyomonkövetni. Ezért erre a feladatra külön [ t r a f f i c ] változatot készítettünk.