Kereskedelmi vállalat irányítás

A [ t r a f f i c ] ügyviteli rendszerünkkel a legkülönfélébb kereskedelmi tevékenységeket tudjuk támogatni. A rendszer egy közös alapra helyezi a helyileg és logikailag elkülönülő részlegeket, ugyanakkor minden felhasználó éppen a saját feladatköréhez tartozó funkciókhoz tud a leggyorsabban hozzáférni.

Az első bemutatók alkalmával sokan állítják, hogy ez a rendszer az igényeikhez mérten „túl sokat tud”. És ekkor tulajdonképpen még csak megkarcoltuk a felszínét a programban rejlő lehetőségeknek. Tény hogy a [ t r a f f i c ] rendszerben rejlő lehetőségeket kezdetben csak kis százalékban szokták az ügyfeleink kihasználni. A kellemes meglepetés akkor éri őket, amikor néhány hónap vagy év elteltével valami új kihívással vagy problémával szembesülnek, és kiderül, hogy a meglévő rendszer ezt is támogatja, erre is van már megoldás. Nem kell átállni, bevezetni, betanulni, csak el kell kezdeni használni!

A [ t r a f f i c ] rendszer egy 16 éves fejlesztési folyamat eredménye, melyet a legfrissebb technikai alapokra helyeztünk és joggal állíthatjuk, hogy az egyik leghosszabb múltú, ugyanakkor legkorszerűbb rendszer ma a magyar piacon.