Kiskereskedelmi rendszerek

Sokan azt gondolják, hogy egy kiskereskedelmi rendszer sokkal kisebb és egyszerűbb kell hogy legyen egy „nagy és bonyolult” kereskedelmi hálózatokra tervezett integrált ügyviteli rendszernél. És természetesen bizonyos szempontból igazuk is van. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a kiskereskedelmi rendszerünk inkább kibővítése az alap [ t r a f f i c ] rendszernek, mint sem egy lebutított változata. Hogyan lehetséges ez? Kövesse csak végig egy kiskereskedés mindennapjait és azt fogja látni, hogy az összes kereskedelmi folyamatba előbb-utóbb bele fog futni (beszerzési megrendelések, bevételezés, leltárazás, bizományos értékesítés, átutalásos, hitelkártyás fizetés, akciók, törzsvásárlói nyilvántartás, …) Mindez nehezítő körülmények között: gyakrabban változó, kevésbé képzett személyzettel, esetleg több műszakban, akár folyamatos nyitva tartás mellett, és mindezt úgy, hogy az eladóhelységben a számítógépnek nem sok keresnivalója van. A [ t r a f f i c ] kiskereskedelmi rendszer ilyen körülmények között is megbízható társ!

Néhány kifejezetten a kiskereskedelemben használatos funkció:

 • Vonalkódok támogatása
  A programmal generálhatunk saját vonalkódokat és nyomtathatunk vonalkódos árcímkét vagy polccímkét. A program minden folyamatában támogatja a vonalkódok használatát. Kiemelnénk itt még a mobil adatgyűjtők használatát, mellyel közvetlenül az árunál lehet adatot rögzíteni. Az áru bevételezése vagy a leltárazás így jelentősen jelentősen gyorsabb, egyszerűbb és megbízhatóbb lesz.
 • Egyedi értékesítő felület
  A bolti eladóknak külön felhasználói felületet alakítottunk ki, mely lépésről lépésre végigvezet az értékesítés folyamatán. Egyszerre több vásárlót is kezelhetünk, így egy időigényesebb vásárló sem okoz fennakadást.
  Egy vonalkódolvasó és egy érintőképernyő használatával sem egér, sem billentyűzet nem szükséges. Ráadásul a bolti felületet a cégarculatnak megfelelően testreszabjuk, így a számítógépes rendszer dísze lehet az eladó helységnek.
 • Zárások, jelentések automatikus nyomtatása, és továbbítása email-ben
  A napi zárásokat, X-jelentéseket, eladási statisztikákat a program igény szerint automatikusan kinyomtatja, sőt email-ben el is küldheti a felelős munkatársaknak. A jelentések tartalma egyedi igények szerint alakítható.
 • Automatikus raktárkezelés
  Ha a saját áruk mellett (akár több helyről kapott) bizományos áruk is szerepelnek a kínálatban, akkor a program automatikusan felismeri, hogy milyen áruról van szó.