Kölcsönzés

Külön [ t r a f f i c ] modul áll rendelkezésre a kölcsönzők nyilvántartásához. A programban egyszerre és elkülönítve is kezelhetjük az előkészítést, az áru kiadást és visszavételt, valamint a pénzügyi rendezést.

 • Foglalások, kiadások és visszavételek követése
  Ki, mikor, mit szeretne elvinni? Mikor fogják visszahozni? Melyik szabad jövő héten? A program segít eligazodni. Figyelmeztet az ütköző foglalásokra, sőt akár meg is tilthatja, hogy olyan eszközt valaki kiadjon, amit már másnak lefoglaltunk, vagy automatikusan felajánlja az első szabad elérhető eszközt.
 • Napi teendők egy pillantásra
  A napi teendők ablakban egyetlen kattintással elérhetünk minden aktuális információt: ki és mit fog ma elvinni, mit fognak visszahozni? Mit kellett volna már elvinni és főleg mit kellett volna visszahozni? Van-e olyan foglalás, amit jelenlegi állapot szerint nem tudunk teljesíteni? Mindez természetesen az ügyfél elérhetőségeivel és az eszközök pontos adataival.
 • Bérleti díj, foglaló, óvadék és fedezeti érték számítás, számlázás
  A program automatikusan ki tudja számolni a tervezett és a ténylegesen esedékes bérleti díjat, az ajánlott foglaló és óvadék nagyságát, valamint az eszközök fedezeti értékét. Ezek szükség esetén egyedileg módosíthatók.
 • Számlázás, házi pénztár vezetés
  A programmal követhetjük az előlegek, foglalók és óvadékok be- és kifizetését. A program igény szerint elkészíti a szükséges előleg bekérőket, előlegszámlákat és a végelszámolás alapján végszámlát generál.
 • Eszközök „egyenlegének” vezetése
  A beszerzési árat és a felmerült költségeket szembe lehet állítani a generált árbevétellel. Így gyorsan látható, hogy mikor térül meg egy-egy konkrét eszköz, és értékesítéskor támpontot adhat az eladási árhoz.