Rendszereink és szolgáltatásaink

Cégünk 1992 óta foglalkozik informatikai rendszerek fejlesztésével illetve kapcsolódó szolgáltatásokkal. Partnereink elsősorban kis és közepes méretű vállalkozások, akik ránk bízzák informatikai problémáik megoldását a rendszerfelügyelettől a cég életére szabott rendszerek fejlesztéséig és üzemeltetéséig. Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségével olyan megbízható informatikai hátteret tudunk biztosítani partnereink számára, amely minden felmerülő problémára képes megoldást nyújtani.

Testreszabott és "kulcsra kész" ügyviteli rendszerek

Ügyviteli rendszer alatt olyan nyilvántartást értünk, mellyel megpróbáljuk egy vállalkozás teljes tevékenységét egy közös alapra helyezni. Az ügyviteli rendszereket úgy alakítjuk ki, hogy a mindennapi munka során jelentkező adatokat a leggyorsabban, lehetőleg már a keletkezés helyén lehessen rögzíteni (hálózat, mobil adatgyűjtők, internet, SMS). Ezáltal csökken a hibázás lehetősége, jobban számon lehet kérni az adatok pontosságát és egyúttal jobban megoszlik az adatrögzítés, így nem alakulnak ki torlódási pontok. Ezekből az információkból lehet építkezni a hatékony ügymenet kialakításakor, és végül ugyanezek az információk "felszivárognak" egészen a könyvelésig, ahol a vállalat irányítás számára szükséges áttekintést szolgálják.

A könyvelést sajnos ma nagyon sok magyar döntéshozó inkább tekinti tehernek mint segítségnek. Érthető is, hiszen nem sokat lehet kezdeni a hónapokkal a tényleges események után kullogó, könyvelői nyelven megfogalmazott kimutatásokkal. Pedig ha valahol jól át lehet tekinteni a vállalkozás folyamatait, erősségeit, gyenge pontjait, akkor az egy jól felépített, naprakész és a vállalkozó nyelvén beszélő könyvelés. Az ügyviteli rendszereinkkel ilyen könyvelés kialakításához szeretnénk hozzájárulni.
Természetesen rendszereink illeszthetők bármely erre alkalmas külső könyvelési rendszerhez is.

Az ügyviteli rendszereinket minden esetben testreszabjuk. Kínálunk azonban olyan rendszereket is, melyeket már eleve egy-egy konkrét tevékenység követelményei szerint alakítottunk ki. Ez csak annyit jelent, hogy a testreszabási munka jelentős részét már előre elvégeztük, de még ekkor is külön figyelmet szentelünk az egyedi feladatok hatékony megoldásának.

Nem lenne teljes a kép a kialakított ügyviteli rendszer telepítése, beüzemelése és betanítása nélkül. De ez után is számíthat ránk, hosszútávon!

Egyedi fejlesztések

Legyen szó komplett ügyviteli rendszer fejlesztéséről, vagy egy-egy célfeladat megoldásáról. Önök adják a szakmai ismeretet és gyakorlatot, mi pedig a sokéves informatikai, mérnöki és könyvelői szaktudásunkat. Ilyen együttműködésből születnek nálunk gyakorlatorientált és technikailag kiforrott egyedi megoldások bármely feladatra.

Ipari szoftverek fejlesztése

Programozóink nem csak személyi számítógépekhez fejlesztenek alkalmazásokat. Nagy gyakorlattal rendelkezünk a hardverközeli programozásban is.
  • beléptető rendszerek
  • megfigyelő rendszerek
  • forgalomirányító rendszerek
  • SMS alapú adatgyűjtés, adatszórás
  • termelőgépek kezelőfeleletei
  • vezérlések
  • mérésiadat archiválás, megjelenítés, kiértékelés