Szolgáltatásaink

Az évek során partnereink számtalan informatikai problémával fordultak hozzánk. A Fontis informatikai szolgáltatásokat az ilyen gyakorlati problémák alapján állítottuk össze. Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön informatikai kérdéseire is tudunk választ. - Bármilyen informatikai problémával forduljon bizalommal hozzánk.

Tanácsadás

Az informatika egy rendkívül gyors ütemben fejlődő iparág. Egy befektetés megtervezéséhez, egy probléma megoldásához vagy egy-egy kérdés megválaszolásához mindig naprakész információkkal kell rendelkezni. Különösen fontos ez egy olyan világban, ahol hétről hétre változó műszaki paraméterek között kell eligazodni.

Emberek

Informatikai befektetések megtervezése

Egy vállalkozás működéséhez elkerülhetetlenek az informatikai befektetések. Legyen szó új számítógépekről, nyomtatókról, vagy szoftverekről ezek mindig kényszerű kiadások és gyakran csak hosszú távon megtérülő befektetések. Pontos megtervezésük éppen ezért rendkívül fontos. A legtöbb vállalkozásnak ettől teljesen eltérő irányú a tevékenysége, és ennek megfelelően cégen belül nem áll rendelkezésére megfelelő szaktudás. Informatikai befektetései előtt feltétlenül kérjen szaktanácsadást!

Szalag

Mi felmérjük vállalkozásának tényleges informatikai igényeit és segítünk költségeinek megtervezésében a szükséges árajánlatok bekérésével és kiértékelésével. Igény szerint lebonyolítjuk a hardver és a szoftver beszerzését is.

Rendszertelepítés

Bízza számítógépes rendszerének beüzemelését, bővítését tapasztalt rendszergazdáinkra, és nem kell félnie meglepetésektől. Vállaljuk új munkaállomások telepítését és csatlakoztatását már meglévő hálózatokhoz, szerverek telepítését és a meglévő munkaállomások csatlakoztatását az új szerverhez, valamint komplett hálózatok kiépítését. Operációs rendszerként választhat Microsoft Windows 98/NT/2000/XP platformot, vagy Linux-ot. A hálózat tartalmazhat Windows-os és Linux-os számítógépeket vegyesen is.

A rendszer hibái, üzemkimaradásai gyakran több költséget okoznak, mint amennyit a működő rendszer megtakarítana. Egy megbízható számítógépes rendszer kiépítése a szakszerű és körültekintő telepítésnél kezdődik!

Betanítás, oktatás

Nálunk a felhasználók első kézből kapják az elméleti és gyakorlati betanítást. Így közvetlenül a legilletékesebbek válaszolnak meg minden kérdést. Igény szerint vállalunk általános számítógépes oktatást és vizsgáztatást is.

Szoftver és hardver karbantartás

Minél összetettebb egy rendszer annál nagyobb szükség van valakire, aki tényleg minden részletében átlátja és ismeri a rendszert. Ez igaz a szotfverekre és a hardverekre egyaránt. Mi mindkét feladatot szívesen felvállaljuk: szoftvereinkhez első kézből kaphat segítséget, tanácsot sőt akár "kétkezi" munkával is besegítünk. Igény szerint elvégezzük a rendszergazdai tevékenységet is! Ez különösen hatékony megoldásnak bizonyult, mert így nem kérdéses, hogy kihez kell fordulni egy-egy technikai probléma felmerülésekor: a teljes informatikai rendszerért mi vállalunk felelősséget.

Számítógép

Fontis szoftverek testreszabása

Ha bármely szoftverünkkel kapcsolatosan testreszabásra vagy bővítésre van szüksége, szívesen állunk rendelkezésére. Valójában a Fontis szoftverek egyik alapvető tulajdonsága, hogy vállalkozása igényeihez igazodva hosszútávon is biztosítja befektetése értékét. És mindezt a megszokott minőségben, kompromisszum nélküli megbízhatósággal.

Szoftver fejlesztés

Tapasztalt szoftver fejlesztőink állnak elébe mindenféle kihívásnak.
  • Egyedi ügyviteli rendszerek
  • Meglévő rendszerhez kapcsolódó, azt kibővítő alkalmazások
  • Internetes alkalmazások
  • SMS alapú alkalmazások
  • Mérési adatgyűjtő, kiértékelő rendszerek
  • Vezérlések, ipari kezelő felületek