Tartós bérlet

A [ t r a f f i c ] rendszerre építve tartós bérletre specializált ügyviteli rendszert hoztunk létre. A szerződés nyilvántartás és a speciális bérleti számlázási funkciók mellett a [ t r a f f i c ] rendszerben rejlő minden lehetőséget kihasználhat. A [ f o t e l ] tárgyieszköz nyilvántartás igény szerint automatikusan számolja eszközei értékcsökkenését, a [ w f p l u s ] segít a pénzügyek és a könyvelés naprakész vezetésében.
  • Bérleti eszközök nyilvántartása / elkülönítése a kereskedelmi készletektől
    A [ t r a f f i c ] rendszerben párhuzamosan nyilvántarthatjuk a kereskedelmi és bérleti tevékenységet is. A programban elkülönülten láthatjuk a kereskedelmi készleteinket, a helyben lévő és a bérbeadott eszközeinket szerződésenként vagy partnerenként.
  • Bérleti díj, kezelési költség és fedezeti érték számítás, számlázás
    A program testreszabott bérleti díj, kezelési költség és fedezeti érték számítást biztosít. Így gombnyomásra elkészíthetjük adott időszakra a számláinkat, szerződésenként vagy partnerenként összesítve, igény szerinti részletezéssel. A program biztosítja, hogy minden teljesítés pontosan egyszer kerüljön kiszámlázásra. A szerződéseinket, számláinkat és számla mellékleteinket közvetlenül a programból nyomtathatjuk.
  • Tárgyieszköz nyilvántartás
    Egyedi igények figyelembevételével a tárgyieszköz nyilvántartást be lehet automatizálni. A beszerzéskor, vagy a használatba vételkor az eszköz automatikusan bekerül a nyilvántartásba és értékcsökkenést számolunk utána. Az értékesítéskor automatikusan kivezetjük a nyilvántartásból.