Testreszabott ügyviteli rendszerek

Minden ügyviteli rendszerünk egyedi. Sokszor két vállalkozás ugyanazokat a programjainkat használja, mégis annyira különböző módon, hogy ezt első pillantásra nem is fedeznénk fel. Éppen ez a modulárisan felépített rendszerek szépsége, de egyúttal legnagyobb csapdája is!

A túl általánosan felépített moduláris rendszerek első pillantásra nagyon rugalmasak és egyfajta hamis biztonságérzetet adnak: "Minden szeget be lehet ütni, ha elég nagy a kalapács!". A gyakorlat aztán megmutatja, hogy a nagy kalapács nem csak drága és nehéz, de ráadásul nem lehet vele pontosan célozni.

Megpróbáltuk ezért a középutat megtalálni az előre elkészített modulok és az egyedi fejlesztések között. Ez egy rendkívül nehéz feladat és 16 évi gyakorlat után még mindig tanulunk valami újat minden egyes rendszer bevezetésekor. Mivel a modulokat teljes mértékig mi magunk fejlesztjük, pontosan ismerjük a bennük rejlő lehetőségeket és korlátokat. És itt jön a leglényegesebb többlet amit mi hozzátehetünk az Ön egyedi ügyviteli rendszerének összeállításakor: mi nem csak a lehetőségeket, hanem a korlátokat is nyíltan megbeszéljük a partnereinkkel! Így megadjuk Önnek is a lehetőséget, hogy megalapozottan választhasson: megpróbál élni ezekkel a korlátokkal, egyedi programot/programrészt fejlesztet velünk, vagy valami más megoldást választ. Ezt jelenti nálunk az alapjaiban kölcsönös bizalomra épülő partnerkapcsolat.

Rendszereink építésekor a következő modulokból építkezünk. Ezeket a modulokat szükség és igény szerint már a bevezetéskor vagy később a használat során egyedi fejlesztésekkel egészítjük ki.
  • [ t r a f f i c ] - Készletkezeléssel, áruforgalommal kapcsolatos feladatok
  • [ t p o r t ] - Logisztikával és szállítmányozással kapcsolatos feladatok
  • [ w f p l u s ] - Pénzügyek és könyvelés
  • [ f o t e l ] - Tárgyieszköz nyilvántartás