Számlázás és pénzügyek

A programban nyilvántartott fuvarokat és kapcsolódó szolgálatatásokat Forintban és Devizában egyaránt ki lehet számlázni. A rendszer biztosítja, hogy minden számlázandó tétel pontosan egyszer ki legyen számlázva, és paraméterezhető gyűjtőszámlázási funkciókat is nyújt.

Naprakész kimutatások, pénzügyek és a könyvelés

A [ t p o r t ] programban számtalan statisztika nyújt átfogó képet a tevékenységről. Többek között a következő kimutatások állnak rendelkezésre: - sofőrök költségei, előleg és járandóság elszámolások - gépkocsik és szerelvények üzemeltetési költségei, üzemanyag fogyasztási és futásteljesítmény ellenőrzések (pl. egy viszonylaton belüli eltérések). - megbízásonkénti és fuvaronkénti kalkulált eredmény - kilométerre vetített sofőr és gépkocsi költségek Ezek a kimutatások kizárólag a [ t p o r t ]-ban rögzített adatok alapján készülnek. Ennél pontosabb és átfogóbb képet nyújthatnak a WFplus könyvelésére felépíthető eredmény számítások. A könyvelésben biztosítva van a több időszakon átnyúló, de egyszer jelentkező költségek arányos felosztása (pl. éves autópálya matricák, szervíz költségek, stb.), a lízing díjak, üzemanyag gyűjtőszámlák kezelése mellett a tárgyi eszközök értékcsökkenése is. A költség felosztási funkcióval azokat a költségeket, melyeket nem lehet közvetlenül egy fuvarhoz rendelni, kilométer vagy bevétel arányosan fel lehet osztani. Így kocsinként vagy viszonylatonként is olyan pénzügyi eredményt és költség kimutatást kaphatunk, mely tényleg minden költséget a lehető legpontosabb mértékben figyelembe vesz.
A rendszerben rejlő további lehetőségekről a olvassa el a [ w f p l u s ] pénzügyi és könyvelési rendszerről szóló ismertetőnket.