traffic sport

Ezt a rendszert a bicikli és sí boltok mellett minden sporteszközök értékesítésével és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás azonnal elkezdheti használni. Új és használt termékek értékesítése, kölcsönzés és szervizelés egy integrált ügyviteli rendszerben!

 • Méret és szín választék kezelése
  A méret és színválaszték helyes nyilvántartása nagy kihívást jelent mind a sporteszközök, mind a sportruházát esetében. A program speciális funkcióival megkönnyíti a pontos nyilvántartást.
 • Szezonváltások kezelése
  A kifutott termékeket a mindennapi használat során el lehet tüntetni úgy, hogy közben a statisztikák számára és a leltárazáskor változatlanul elérhetőek maradnak.
 • Szett árak és összeszerelési funkció
  A program kezeli a szett árakat, azaz egy komplett felszerelésnek lehet eladási árat adni, de az alkatrészeket külön-külön is értékesíthetjük. Emellett rendelkezésre áll egy összeszerelési funkció is: a beszerzett alkatrészekből új terméket állíthatunk össze, mely már csak egyben értékesíthető (pl. síkötés + síléc).
 • Vonalkód generálás, nyomtatás
  Kereskedelemben, kölcsönzésben és a szervizben is használható vonalkód funkciók. Azonosítsa termékeit, törzsvásárlóit, kölcsönzős eszközeit, sőt szolgáltatásait vonalkóddal.
 • Bizományba kapott készletek
  A [ t r a f f i c ] rendszer teljes bizományos kezelése rendelkezésre áll. A bizományba kapott készleteket elkülönülten vezeti a program, a bizományos jelentéseket gombnyomásra elkészíthetjük. Az értékesítés folyamatát mindez nem befolyásolja.
 • Törzsvásárlói rendszer
  Vezessen egy központi nyilvántartást törzsvásárlóiról. Külön kedvezményeket adhat vásárlásra és kölcsönzésre.